Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Egyesült Arab Emírségek – Beutazás

egyesult-arab-emirsegek-beutazas

15 frissített vízum- és beutazási lehetőséget jelentettek be

Az Egyesült Arab Emírségek beutazás változásokat jelentett be 2023. február 1-jén. Az Egyesült Arab Emírségek Szövetségi Személyazonossági, Állampolgársági, Vámügyi és Kikötői Biztonsági Hatósága (ICP) összesen 15 frissített, vízumokkal és beutazási engedélyekkel kapcsolatos szolgáltatást tesz elérhetővé az okoscsatornáin keresztül.>>>

Többszöri beutazásra jogosító csoportos családi vízum és új meghosszabbítási időszakok az Egyesült Arab Emírségek beutazás kiegészítései között

Az Egyesült Arab Emírségek beutazás szabályai egyértelműek: ez csak vízummal lehetséges. A nemrégiben elérhetővé vált kiegészítések azonban könnyítenek a folyamaton.

Íme a legfontosabbak:

  • Csoportos családi vízum kiállítása, ami lehet idegenforgalmi, kezelési és betegkísérő számára kiállított, egyszeri és többszöri beutazáshoz, 60, illetve 180 napos időtartamra.
  • Az állampolgárok mentesítése az ujjlenyomatvétel kötelezettsége alól az útlevél kiállítása, megújítása és cseréje iránti kérelmek benyújtásakor.
  • Egyszeri 30 napos vízumhosszabbítás engedélyezése a 90 napos vízummal rendelkezők számára, valamint a tartózkodási engedély megújításának megtiltása, ha annak érvényessége 6 hónapnál hosszabb.
  • Egy rokon vagy barát látogatási vízumának meghosszabbítása egyszeri vagy többszöri beutazás esetén, 30, 60 és 90 napra.
  • Szolgáltatások nyújtása a vízumadatok törléséhez és módosításához a GCC állampolgárok számára, emirátusi személyazonosító okmány nélkül.

Suhail Saeed Al Khaili vezérőrnagy, az ICP főigazgatója elmondta, hogy a hatóság által az intelligens szolgáltatások rendszerében elfogadott frissítések 2023. február 1-jén léptek életbe, és minden ügyfélre vonatkoznak, beleértve a polgárokat, a lakosokat és a látogatókat is.

A cél, hogy jobb szolgáltatásokat nyújtsanak az ügyfeleknek, megkönnyítsék a hozzáférést az okos vízum szolgáltatásokhoz, figyelembe véve a humanitárius dimenziókat és kielégítve az ügyfelek különböző igényeit, beleértve a családok újraegyesítését is. 

Céget alapítana, és dubai vízumra van szüksége? Kérjen ingyenes konzultációt a dubai cégalapítás szakértőjétől.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: