Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Egyesült Arab Emírségek: beutazás munkavállalóként

egyesult-arab-emirsegek-beutazas

Az Egyesült Arab Emírségeken belül illegális fizetésért vagy fizetés nélkül dolgozni látogatási vagy turistavízummal. Az Egyesült Arab Emírségek munkaügyi és tartózkodási törvényei szerint az a személy nem dolgozhat, aki nem kapott munkavállalási engedélyt és munkavállalási vízumot. A szabálysértők pénzbírsággal és kitoloncolással sújthatók.

Hogyan zajlik az Egyesült Arab Emírségekbe történő beutazás munkavállalóként? Tudja meg itt.>>>

Egyesült Arab Emírségek beutazás: többféle lehetőség áll rendelkezésre

Egyesült Arab Emírségek beutazás turistaként

Több mint ötven ország állampolgárainak nincs szüksége előre egyeztetett vízumra a Dubaiba és az Emírségekbe való belépéshez. Köztük Magyarország állampolgárai is előzetes kérelem nélkül utazhatnak turistaként az országba és tartózkodhatnak ott szabadon akár 90 napon keresztül. 

Egy kritérium van csupán: az útlevélnek legalább hat hónapon keresztül érvényesnek kell lennie a beutazás után.

A tartózkodás időtartama a vízum típusától függ, magyar állampolgárok esetén akár 90 vagy 180 nap is lehet.

Beutazás átutazóként

Az Egyesült Arab Emírségekbe ún. tranzit, azaz átutazó vízummal is be lehet lépni, ami minden útlevéllel rendelkező személy számára elérhető, és 48–96 óra közötti időtartamra érvényes, a beutazástól számított 30 napig.

Alapfeltétele, hogy az utasoknak érvényes és az Egyesült Arab Emírségeken kívüli repülőjegy-foglalással, valamint érvényes szállodai foglalással kell rendelkezniük az országban való tartózkodás idején, és ezeknek a másolatát be is kell mutatniuk a hatóságoknak.

Beutazás munkavállalóként

Bárki jogosult lehet arra, hogy az Egyesült Arab Emírségekben dolgozzon, feltéve, hogy érvényes munkavállalási vízummal rendelkezik.

A munkavállalási vízumot a munkáltatónak kell kérelmeznie. Az időtartama és az érvényessége pedig a munkavállaló munkaszerződésének feltételeitől függ. 

Munkavállalóként az Egyesült Arab Emírségekbe történő beutazáshoz belépéskor legalább hat hónapig érvényes útlevélre, friss, fehér hátterű, színes arcképre és egyéb dokumentumokra is szükség van.

Ha pedig már az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodik, kérhet státuszváltoztatást is, továbbá szabadon kiléphet az országból, illetve bizonyos feltételek teljesülése esetén vissza is térhet oda. 

További információért forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d