Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Egy Abu Dhabiban élő férfi több száz fát ültetett az Egyesült Arab Emírségek zöldítése céljából

  • Home
  • Érdekességek
  • Egy Abu Dhabiban élő férfi több száz fát ültetett az Egyesült Arab Emírségek zöldítése céljából
egyesult-arab-emirsegek

Az iraki Sinan Al Awsi azt szeretné, hogy az Emirátusokban eltöltött életének nyoma lenne

Az iraki származású, Abu Dhabiban élő Sinan Al Awsi egyedülálló küldetésre vállalkozott: 209 fát ültetett el, hogy szebbé tegye a környéket. Al Awsi, aki 1999 óta él az Egyesült Arab Emírségekben, az elmúlt hét évben a szabadidejében a Sheikh Rashid bin Saeed utca zöldítésén dolgozott.>>>

Az Egyesült Arab Emírségek egyik legzöldebb utcája

Az Egyesült Arab Emírségekben élő iraki férfi nem azért ültetett fákat, hogy ismert legyen, de amikor az egyik faültetéséről készült videót emberek ezrei osztották meg a közösségi médiában, akaratlanul is szélesebb elismerést szerzett magának. Al Awsi 105 kókusz- és 104 plumeriafát, valamint több mint 80 bokrot és virágot ültetett az elmúlt évek során, és ezzel egy 500 méteres szakaszt alakított át városi oázissá.

Al Awsit felkereste Mohammed Al Shorafa, az Abu Dhabi Városi és Közlekedési Hivatal elnöke, hogy megköszönje a terület zöldítéséért tett erőfeszítéseit, miközben átadta Sheikh Mohammed, az Egyesült Arab Emírségek elnökének üdvözletét is.

Al Awsi úgy tartja, hogy az Egyesült Arab Emírségekben egyetlen jó cselekedet sem vész kárba, és hálás Sheikh Mohamednek, hogy tudomást szerzett kezdeményezéséről. A férfi büszke arra, hogy hozzájárult Abu Dhabi ökoszisztémájának és fenntarthatóságának fejlesztéséhez, és örömmel fogadta, hogy irakiként elismerést kapott az Egyesült Arab Emirátusokban.

Engedély nélkül nem sikerülhetett volna

Az Egyesült Arab Emírségekben is nagy szükség van a zöld területek növelésére. A fák számos előnyt nyújtanak, beleértve a levegő tisztítását, az árnyékot és az ökoszisztéma támogatását. Ennek ellenére az Emirátusokban sem lehet önállóan növényeket ültetni a közterületeken. Al Awsi engedélyt kapott a hatóságoktól a zöldítési terveihez.

A mérnök, aki olyan kulcsfontosságú projekteken dolgozott, mint a Sheikh Zayed híd, rájött, hogy egy másik nagyszabású tervvel is tehet az őt befogadó országért. Ezért az engedélyek beszerzése után egy teherautónyi speciális talajt vásárolt, vízvezetékeket telepített, majd nekilátott a fák ültetéséhez.

Az iraki mérnök hét éve minden pénteken és hétvégén hajnalban kel, hogy reggel 6 órától fél 12-ig mosolyogva és boldogan gondozza a fákat. Az elültetett fák jelentik az ő örökségét az Egyesült Arab Emírségekben. A hasznos cselekedetei miatt Awsit nemrég az Emirátusok közösségi bajnokait elismerő Abu Dhabi Díjra jelölték.

Tudta, hogy Dubaiban számos iparágban sikeres karriert építhet, mint munkavállaló vagy cégtulajdonos? Olvasson a legkeresettebb szakmákról itt és itt , valamint a legjobb cégalapítási lehetőségekről itt, vagy kérjen 15 perces ingyenes konzultációt és induljon el a lehetőségek útján akár már holnap.

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: