Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Dubai mindig egy lépéssel a világ előtt

dubai

Hamarosan repülő taxik lepik el a városi égboltot

Dubai az innováció és a fejlett technológiák városa, és hamarosan a repülő taxik otthona is lehet. Az Egyesült Arab Emírségek elnöke és Dubai uralkodója, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum már jóváhagyta az új légitaxi állomások, úgynevezett “vertiportok” tervezését. Az Útügyi és Közlekedési Hatóság (RTA) tervei szerint már 2026-tól lehetőség nyílik arra, hogy ezekkel a futurisztikus közlekedési eszközökkel utazzunk.>>>

Mindössze 30 perc alatt megtehető a Dubai és Abu Dhabi közötti távolság

Az elektromos légitaxik egyik legnagyobb előnye, hogy a hatótávolságuk eléri a 241 kilométert, a végsebességük pedig a 300 km/órát, így nemcsak Dubai városán belül, hanem akár a városok közötti utazásra is alkalmasak lehetnek. Ha ez a lehetőség valósággá válik, akár 30 percre csökkentheti a Dubai és Abu Dhabi közötti utazási időt.

Az a cél, hogy mindenki számára elérhető legyen

A dubai repülő taxik tarifái valószínűleg az Uber szolgáltatás áraihoz igazodnak, és bár a kezdeti időszakban az árak magasabbak lehetnek, a későbbiekben, a járműgyártás és a technológiai fejlődés előrehaladtával, a szolgáltatás mindenki számára elérhetővé válhat.

Fenntarthatóság és biztonság

A fenntarthatóság és a biztonság kulcsfontosságú szempontok a légi taxik fejlesztése során. Az elektromos légitaxik üzemi károsanyag-kibocsátása nettó 0%, ami hozzájárul a város környezetvédelmi erőfeszítéseihez. Mindemellett, bármilyen közlekedési módról is legyen szó, a biztonság is prioritást élvez az RTA tervezési döntéseiben.

A vertiportok, azaz a repülő taxik számára létrehozott különleges „repülőtéri” létesítmények tervezésénél szintén fontos szerepet játszanak a fenntarthatósági és elérhetőségi szempontok. A kezdeti tervek szerint a légi taxik Dubai négy fő területét: a Dubai Nemzetközi repülőteret, a belvárost, a Palm Jumeirah-t és a Dubai Marina-t kötik össze.

Az innováció és a fenntarthatóság páratlan találkozásának köszönhetően Dubai egyszerre képes hozzájárulni a zöld technológiai fejlődéshez, miközben az átlagemberek számára kiemelkedő minőségű, ugyanakkor megfizethető és biztonságos szolgáltatásokat nyújt. A repülő taxik bevezetése mindössze a jéghegy csúcsa.

Helyezze át ide a vállalkozását és tapasztalja meg a Dubaiban elérhető üzleti előnyöket is. Kérjen 15 perces, ingyenes konzultációt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: