Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Dubai lakóövezetek a 35–44 éves korosztálynak

dubai-lakoovezetek

A 35-44 éves korosztály elsősorban a családbarát lakóövezeteket keresi Dubaiban, amelyek a kellemes életmódot, a központtal való kiváló összeköttetést és az iskolák közelségét egyben kínálják.

Sokan vannak, akik a villákat részesítik előnyben a lakásokkal szemben. Íme néhány népszerű dubai lakóövezet, kifejezetten a középkorúak számára.>>>

Megfizethető lakóövezetek Dubaiban

Springs Dubai

A Springs Dubai egy festői villaközösség, amelyet buja zöld növényzet, gyönyörű tavak és idilli házak tesznek feledhetetlenné. A fiatal párok és a családok számára is tökéletes terület, mert számos kényelmi funkció és létesítmény található a területen.

Megfizethető luxus a nívós életmódra nyitott emberek számára.

A három hálószobás villák a környéken átlagosan 191 ezer AED-ért kiadók. Egy négy hálószobás villa bérlése átlagosan 252 ezer AED-be kerül.

Mirdif

Egy különleges dubai lakóövezet, ami kifejezetten kedvező áron bérelhető lakásokat és pezsgő közösségi életet kínál a Dubaiban élők számára. A terület családbarát, és nagy az ingatlankínálat.

Egy három hálószobás villa átlagosan 95 ezer AED-be kerül, az átlagos bérleti díj pedig 124 ezer AED-re emelkedik egy négy hálószobás villa esetében.

  • Megfizethető családi házak és eladó villák is elérhetőek a Town Square-en.
  • Egy másik remek lakóövezet a 35–44 éves korosztály számára, mérsékelt áron bérelhető lakásokkal, a DAMAC Hills 2
  • Akár a Mirában is lehet találni még kiadó villákat.

Aki a lakást preferálja, családbarát, megfizethető területeket talál a The Greensben, és a Motor Cityben is jó ár-érték arányú kiadó ingatlanok, lakások várják az érdeklődőket, nagy terekkel, reális áron. A lakóközösség állatbarát.

Dubai luxus középkorúak számára

Arabian Ranches

Fényűző életmódot keres, neves iskolákkal, nívós szabadidős tevékenységi lehetőségekkel? Az Arabian Ranchesben megtalálja!

Az állatbarát, családközpontú terület prémium felszereltséggel és szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket. 

Egy 3 hálószobás villa bérleti díja 212 ezer AED, egy 4 hálószobásé pedig 335 ezer AED a környéken.

Jumeirah Park

A Jumeirah Park exkluzív, kizárólag villákból álló lakóterület, amely közvetlenül a Jumeirah-Lake Towers mögött található. Nagyszerű hely ez az olyan 35–44 évesek számára, akiknek fontos a biztonság és a fényűző életmód

A 3 hálószobás villák bérleti díja átlagosan 260 ezer AED, a 4 hálószobás villák pedig kb. 320 ezer AED-ért bérelhetőek ki.

Olyan családbarát látványosságok találhatók a luxusvillák közvetlen közelében, mint a La Mer, a Kite Beach vagy a Laguna Water Park.

Ha inkább a külvárosban képzeli el az életét, a The Sustainable Cityben található villákat is vegye fel a listájára. Luxuslakásokért pedig irány a City Walk vagy a Dubai Hills Estate.

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: