Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Dubai ingatlanbefektetés: Luxuslakások

dubai-ingatlanbefektetes

A dubai ingatlanbefektetés hosszú távon is jövedelmező üzlet. Ha szeretne Dubaiban ingatlanhoz jutni, érdemes szétnéznie az off-plan (még fel nem épült vagy terven kívüli) ingatlanprojektek között. 

Mi az az off-plan ingatlan?

Melyek a jelenleg elérhető legjobb befektetési célpontok?

Kiderül a folytatásból.>>>

Dubai ingatlanbefektetés: off-plan ingatlanok 

Az off-plan, azaz terven kívüli ingatlanok olyan ingatlanok, amelyek még nem épültek fel. Ezeket a konstrukciókat az ingatlanfejlesztők általában a korai fejlesztési szakaszban értékesítik, ami előnyös lehetőséget kínál a vevők számára, mert kedvező finanszírozási feltételeket tudnak elérni a hitelezőknél.

Az ingatlanbefektetők és a spekulánsok azzal a céllal vásárolnak off-plan ingatlanokat, hogy jelentős tőkenyereségre tegyenek szert.

Ez azért fordulhat elő, mert az ilyen ingatlanokat értékesítő fejlesztők gyakran pénzügyi ösztönzőket és kedvezményeket kínálnak a korai vásárlóknak.

Egy ilyen egyértelműen felfelé ívelő üzleti környezetben, mint amilyen a dubai ingatlanbefektetési piac, jellemzően egy 12-24 hónapos fejlesztési ciklus alatt lehetőség nyílik a tőkenövekedésre.

Egy off-plan ingatlan akkor számít igazán vonzónak, ha a közvetlen környezetében magas szintű infrastruktúra található. Például egy új egyetem, gyorsforgalmi utak vagy már megépült épületek, illetve a következő néhány évben beinduló infrastrukturális fejlesztések.

Kiemelkedő és elérhető ingatlanprojektek Dubaiban, 2022-ben

A dubai ingatlanpiac virágzik, és egy kifejezetten domináns off-plan szegmenssel is rendelkezik, ami még vonzóbbá teszi a régiót a lakásvásárlók és a befektetők számára. Ráadásul a dubai ingatlanbefektetési kínálatban számos luxuslakás található.

Az új, még épülő projektek életképes lehetőséget kínálnak a befektetőknek arra, hogy új ingatlant vásároljanak a városban.

Akár lakást, villát vagy sorházi ingatlant keres, a legújabb off-plan fejlesztések széles választékát találja meg itt. Íme a 3 legnépszerűbb:

 • Lotus

A Lotus by Emaar a történelmi Dubai Creek mellett található, prémium kategóriás lakásokkal. A Dubai Creek Harbourban – az emír egyik építés alatt álló dubai projektjében – 1, 2 és 3 hálószobás luxuslakásokat kínálnak.

A modern felszereltséggel büszkélkedő Lotus apartmanok elsősorban a közeli bevásárlási és szórakozási lehetőségek miatt vonzzák majd a tömegeket. A kiváló ár-érték arányban kínált lakások 1,1 millió AED induló árral köthetők le. 

 • Canal front Residences

A Canal front Residences a következő hamarosan induló projekt a listán, amely a luxus lakóházak meglévő állományának egy újabb csillogó ékszere lesz. 

A Safa Park közelében található, így az emírség összes népszerű települése elérhetővé válik innen. Az itt lakók élvezhetik a városi kényelmet és a sokféle étkezési lehetőséget.

Az ingatlanok között 1-2-3 hálószobás apartmanok, illetve duplexek is lesznek, és lenyűgöző kilátás nyílik a lakások egy részéből a Dubai Water Canalra és a Safa Parkra.

Ezekre az ingatlanokra kiemelten nagy a kereslet, ezért tökéletes befektetésnek számítanak. A lakások 1,3 millió AED-től elérhetőek.

 • Myrtle

A Myrtle lehetőséget kínál arra, hogy Dubai szívében éljen. A Central Parkban, a City Walkban található, valószínűleg Dubai egyik legkeresettebb közelgő off-plan projektje lesz, különösen, ha 1 vagy 2 hálószobás lakásokat keres.

A csúcskategóriás és világszínvonalú lakások egy luxusszállodákkal, számos kiskereskedelmi üzlettel és étteremmel tarkított környéken helyezkednek majd el. Az eladó lakások kikiáltási ára 1,2 millió AED.

Néhány szolgáltatás, amelyeket ezek a lakások kínálnak:

 • jóga és meditációs területek
 • tenisz- és squashpályák
 • spa és szauna
 • korcsolyapálya
 • futópálya
 • medencék és vízi játékok
 • piknikpavilonok
 • szabadtéri grillező
 • óvoda, és még sorolhatnánk

Amennyiben luxus ingatlanbefektetést keres, Dubai kiváló lehetőségeket kínál Önnek, hogy minden igényt kielégítő lakásokba fektesse pénzét. 

Ha további információra, illetve segítségre van szüksége, keresse szakértő kollégánkat.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: