Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Dubai főnixmadara: A Palm Jebel Ali újjászületése

dubai

Egy 21 éves projekt újra reflektorfényben

Nem ismeretlen az emberiség számára a természet formálásának ambiciózus kísérlete. Az egyiptomi piramisok, a kínai nagy fal, a Panama-csatorna egytől egyig olyan monumentális alkotások, amelyek az emberi elszántság és a technikai innováció összefonódását testesítik meg. A Dubai Palm Jebel Ali projekt pontosan ebbe a kategóriába tartozik.>>>

A Palm Jebel Ali, Dubai mesterségessziget-projektje ismét a figyelem középpontjában

Dubai ikonikus mega projektje, a Palm Jebel Ali, több mint két évtized után került újra előtérbe. A mesterséges sziget építése még 2002-ben kezdődött, és része volt a város gyorsan növekvő népességének befogadására tervezett ambíciózus tervnek. A Nakheel fejlesztő cég a Jan De Nul Group holland kotrási vállalatot bízta meg a feladattal, akik 2006-ra elkészítették a projektet védő, 17 km hosszú és 200 méter széles hullámtörőt.

A Palm Jebel Ali méreteiben a világ első mesterséges pálma alakú szigetének, a Palm Jumeirah-nak a dupláját ígérte, a lakói száma pedig elérhette volna a 250 000 főt. A projektet eredetileg három amerikai, a Busch Entertainment Corporation által üzemeltetett tematikus parkkal is kiegészítették volna, beleértve a Sea Worldöt és a Busch Gardenst. Azonban a 2008-as pénzügyi válság megállította a projekt előrehaladását.

Egy évtizedig elfelejtve

Az elmúlt évtizedben a Palm Jebel Ali az űrből is látható emlékműként állt üresen.  A Nakheel vállalat azonban úgy döntött, hogy felülvizsgálja a terveket, és újraindítja a projektet, miután Dubai még vonzóbb célponttá vált.

Most, 21 évvel később, Sheikh Mohammed jóváhagyta a felülvizsgált projektet. A Palm Jebel Ali pedig készen áll arra, hogy mint egy főnixmadár, hamvaiból újjáéledjen és helyét elfoglalja Dubai lenyűgöző panorámájában. Egy olyan városban, ahol az elképzelhetetlen szinte mindennapos, a Palm Jebel Ali visszatérése mindannyiunk számára inspiráló lehet.

Dubaiban szeretne befektetni vagy üzleti lehetőséget lát az új beruházásokban? Beszéljünk róla a kötelezettségmentesen a 15 perces ingyenes konzultáción.

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: