Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Dubai egészségügy: világszinten is az elsők között

Egészségügy

Dubai a világ egyik legjobb egészségügyi rendszerével rendelkezik, és folyamatosan fejlesztik az egészségügyi infrastruktúrát, a lakosság növekvő igényeinek megfelelően.

A cél nem más, mint hogy globálisan a legmagasabb színvonalú szakellátást nyújtsák az ország polgárai, befektetői és látogatói számára. Dubai hamarosan vezető globális egészségügyi központtá válhat.

Dubai a világ egyik legjobb állami egészségügyi rendszerét kínálja

Dubai a világ egyik leggyorsabban növekvő városa. A lakosság száma 2040-re elérheti az 5,8 millió főt. A városállam célja, hogy a régió egészségügyi központja legyen. 

Dubai már ma is világszínvonalú orvosi ellátást biztosít, ugyanis a társadalom egészségének és jóllétének megőrzése Őfelsége, Mohammed bin Rashid sejk prioritásai között az első helyen áll

A sejk célja, hogy az ország polgárai, lakosai és látogatói is magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesüljenek és teljesen felszerelt, modern létesítményekben gyógyulhassanak. Ezért még több fejlett orvosi létesítményt építenek, amelyekben szintén magasan képzett egészségügyi szakemberek dolgoznak majd.

Orvosok
Kiemelt figyelmet fordítanak az egészségügyi technológia, infrastruktúra és kutatás fejlesztésére

Legyen szó robotikáról, robotok által végzett műtétekről, mesterséges intelligencia támogatásával végzett beavatkozásokról, sugársebészeti műtétekről, 3D modellezésről vagy őssejt-technológiáról, Dubai minden tekintetben az élen jár, mert a kormányzat és néhány magánberuházó is jelentős összegeket fektet az ágazat fejlesztésébe.

A Dubai Egészségügyi Hatóság (DHA) jelenleg olyan AI projekten dolgozik, amely a diabéteszes retinopátia (a szem látóhártyájának betegsége) korai felismerését célozza. Ezzel segítve a szemészeket gyorsabb és nagyobb pontosságú vizsgálatok elvégzésében, a különböző algoritmusok segítségével.

A radiológiában is alkalmazni kívánják a mesterséges intelligenciát. Az AI ugyanis segíthet a különböző elváltozások felismerésében, és gyorsabban hozzáférhetővé, illetve pontosabbá teheti az egészségügyi szűrőberendezések által elérhető adatokat.

Ha szeretne egy ilyen helyen élni vagy céget alapítani, válassza a Beacon komplex tanácsadói szolgáltatását.

Kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől!

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: