Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Dubai cégalapítás lépésről lépésre

dubai-cegalapitas

Egyénre szabott, teljes körű ügyintézéssel

A virágzó Dubai, az Egyesült Arab Emírségek gazdasági központja és kiváló üzleti lehetőségeket kínál a vállalkozók számára. A kedvező adórendszer, a jól szervezett üzleti környezet és a gazdasági stabilitás miatt érdemes megfontolni a dubai cégalapítást. Ebben a blogcikkben bemutatjuk a dubai cégalapítás folyamatát, hogy segítsünk Önnek a sikeres vállalkozás indításban.>>>

A dubai cégalapítás előnyei

Dubai, az Egyesült Arab Emírségek egyik legismertebb városa, ideális helyszín vállalkozások számára. Az ország kedvező adórendszerrel, stabil gazdasági környezettel és fejlett infrastruktúrával várja a befektetőket és üzletembereket. A dubai cégalapítás előnye többek között: 

  • az alacsony vagy akár 0% adó
  • rugalmas üzleti szabályozás
  • ÁFA-mentes környezet
  • globális piac elérhetősége
  • stabil gazdasági háttér

Hogyan zajlik a cégalapítás Dubaiban?

A dubai cégalapítás folyamata általában az alábbi lépésekből áll:

1. Vállalkozás típusának kiválasztása

El kell döntenie, hogy milyen típusú vállalkozást szeretne indítani Dubaiban. Lehetősége van céget alapítani az egyik szabadkereskedelmi övezetben (Free Zone) vagy a helyi piacon (Mainland) is.

2. Megfelelő szabadkereskedelmi övezet vagy helyi üzleti engedély kiválasztása

A vállalkozás típusától függően kell benyújtani a megfelelő hatósághoz a cégalapítási kérelmet.

3. Engedélyeztetési eljárás

A cégalapítás során benyújtandó dokumentumokat és a kért információkat össze kell állítani, majd benyújtani a kiválasztott hatósághoz. Ezután az engedélyeztetési eljárás során a hatóságok ellenőrzik a dokumentumokat és információkat, hogy megfelelnek-e a dubai jogszabályoknak.

4. Cégbejegyzés

Amennyiben a hatóságok jóváhagyják a kérelmet, a következő lépés a cégbejegyzés. Ekkor a vállalkozás hivatalosan is létrejön.

5. Utazzon Dubaiba, miután megkapta a belépési engedélyt (Entry permit) a szükséges orvosi (tüdőröntgen, vérvétel) vizsgálatok elvégzéséhez, a személyi igazolványhoz szükséges ujjlenyomat adáshoz, valamint a vízum megszerzéséhez.

6. Bankszámlanyitás

A dubai cégalapításhoz elengedhetetlen lépés (és szintén az itt tartózkodás alatt kell megtenni) a több devizanemben (EUR, USD, GBP) történő bankszámla megnyitása. 

Dubaiban számos elismert nemzetközi és helyi bankfiók található, amelyek közül Ön szabadon választhat.

A dubai cégalapítás sikeres lebonyolítása számos lépést igényel, amihez érdemes szakértő segítséget kérni. A befektetés többszörösen megtérül a kedvező üzleti környezet, a magas szintű gazdasági stabilitás és a kedvező adórendszer révén. 

Ha szeretne belevágni a dubai cégalapításba, illetve problémamentesen, mindössze 6 hét alatt elintézni minden szükséges lépést és belekezdeni a globális piac meghódításába, kérjen ingyenes konzultációt a több mint 10 éves dubai vállalkozásindítási tapasztalattal rendelkező BEACON AL MANAL LLC-től itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: