Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Dubai bankszámlanyitás kontra bankszámla-asszisztencia – Van különbség!

  • Home
  • Cégalapítás
  • Dubai bankszámlanyitás kontra bankszámla-asszisztencia – Van különbség!
dubai-bankszamlanyitas

Az utóbbi időben egyre több olyan vállalkozásalapítási ügynökséggel találkozom Dubaiban, amelyek bankszámla-asszisztenciát is kínálnak a szolgáltatásaik között a különböző vállalkozások számára. A bankszámla-asszisztencia ma rendkívül divatos kifejezés, de lássuk, mi is ez valójában. Tényleg megéri ezt választani a tényleges dubai bankszámlanyitás helyett?>>>

A bankszámla-asszisztencia nem egyenlő a dubai bankszámlanyitással

Ha Dubaiban szeretne céget alapítani, a dubai bankszámlanyitás alapvető fontosságú, mert nélküle nem tud bevételt termelni. 

A bankszámla-asszisztencia pedig valamiféle segítséget jelent, ami nem egyenlő a bankszámlanyitással. 

Ahhoz, hogy érzékeltessük a különbséget, nézzük először a segítségnyújtás szót. A szótár szerint a segítségnyújtás meghatározása a következő: Assistance (Oxford Dictionary): Az a tevékenység, amelynek során valakinek segítünk a munka megosztásával.

Tehát az asszisztencia nem konkrét eredményt jelent, csupán annyit, hogy van valamiféle segítség, amit a vállalkozásalapítási ügynökség nyújt az ügyfélnek.

Az azonban nem ismert, hogy ez a segítség milyen mértékű és mennyi ideig tart. 

Milyen előnyökkel jár a bankszámla-segítségnyújtás?

Őszintén szólva semmivel, mert a bankszámla-asszisztencia azt jelenti, hogy valójában nem kap több segítséget, mintha önállóan besétálna valamelyik bankba az Egyesült Arab Emírségekben és megkérne egy ügyfélszolgálatos munkatársat, hogy segítsen Önnek az üzleti bankszámla megnyitásában.

Tehát a vállalatalapítási ügynökség „segítségnyújtása” ellenére nem fogja tudni, hogy melyik terméket vagy melyik bankot válassza, és azt sem, hogy melyik bankszámla felelne meg leginkább az Ön igényeinek.

Ez pedig azzal a veszéllyel is fenyeget, hogy a bürokratikus követelmények dzsungelében könnyen elveszítheti a motivációját arra, hogy egy sikeres vállalkozást indítson az Egyesült Arab Emírségekben.

Mi a megoldás?

Ha Ön szeretne a Dubaiban indított vállalkozásával profitot termelni, és szeretné optimalizálni az adóját, ajánlott olyan dubai vállalkozásindításban jártas ügynökséget választania, aki nemcsak segítséget nyújt, hanem megnyitja az Ön számára az üzleti bankszámlát is.

A Beacon LLC-nél az első számú irányelvünk az, hogy mindig megnyitjuk az ügyfelünk számára legideálisabb feltételekkel rendelkező bankszámlákat, többféle devizanemben.

Mi nem segítünk az ügyfeleknek, hanem bankszámlát nyitunk. Miért? Egyszerűen azért, mert hiszünk abban, hogy a szolgáltatásunk csak akkor értékes az ügyfelek számára, ha ők nem elpazarolják a pénzüket, hanem sikeressé válnak, és nyereséget generálnak. 

Nálunk Ön mindent megkap ahhoz, hogy mindössze 6 hét alatt elindítsa a vállalkozását, és sikereket érjen el. 

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: