Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Dubai bankszámlanyitás egyszerűen

dubai-bankszamlanyitas

A dubai bankszámlanyitás a legmagasabb biztonsági standardoknak megfelelő, többféle devizanemű bankszámlát eredményez. Hogyan érheti el mindezt egyszerűen és gyorsan? Hát így.>>>

A dubai bankszámlanyitás előnyei

A dubai bankszámlanyitás a cégalapítás egyik alapfeltétele, ami egyben a legbonyolultabb is. Ha azonban sikerül, akkor gyakorlatilag a teljes nemzetközi piac kinyílhat Ön előtt. 

Az Emirátusokban lévő bankok szigorú helyi szabályozásoknak és előírásoknak megfelelően kezelik a céges bankszámlákat, ezért kiemelkedő védelmet nyújtanak a banktitkok, a cég és a vállalatok, vállalkozások tényleges tulajdonosi hátterével kapcsolatban.

Ha Ön Dubaiban kívánja bejegyeztetni a cégét, és ott nyit üzleti bankszámlát, biztos lehet abban, hogy egy biztonságos üzleti környezetben teszi ezt meg. Ráadásul elég egyetlen bankban számlát nyitnia ahhoz, hogy több pénznemben is bevételre tegyen szert. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a cége tevékenységéből befolyt teljes profitot megtarthatja.

Egyszerűen is lehet bankszámlát nyitni Dubaiban 

A dubai cégalapítás legbonyolultabb és legösszetettebb lépése a bankszámla megnyitása, ami ráadásul nem is olcsó. Ha azonban a megfelelő ügynökséget választja, akkor teljes körű szolgáltatást kaphat, és kedvező feltételekkel nyithatja meg üzleti bankszámláját Dubaiban.

Cégünk a prémium vállalati bankszámlák nyitásában nyújt teljes körű segítséget.

Több helyi bankkal is kapcsolatban állunk az Emirátusokon belül, amelyek közül minden esetben az ügyfél igényeinek és üzleti elképzeléseinek megfelelő konstrukciót választjuk ki. 

Mire számíthat, ha minket bíz meg a bankszámlanyitással?

A konzultációt és a megfelelő bankszámlatípus kiválasztását követően minden szükséges dokumentumot mi készítünk elő, és képviseljük Önt a bankkal történő kommunikáció során. Egyszerre három (EUR, USD és GBP) devizaszámlát nyitunk Önnek, hogy mindig rendelkezésre álljon a megfelelő a nemzetközi üzletkötések során.

A teljes cégbejegyzés folyamata, a bankszámlanyitással együtt, összesen hat hetet vesz igénybe. Ebből Önnek két hetet kell az Egyesült Arab Emírségekben töltenie. A bankszámla aktiválásához ugyanis a céges bankszámla tulajdonosának a helyszínen kell tartózkodnia, mert így biztosítható a legmagasabb szintű biztonság, azaz, hogy tényleg Ön nyitja meg a bankszámlát, és nem más.

Cégünk felméri az Ön üzleti helyzetét, céljait, és az egyeztetés után leveszi az Ön válláról a dubai bankszámlanyitás és cégalapítás teljes ügyintézését. Teljes körű támogatást nyújtunk a folyamat során, és garantáljuk, hogy maximum hat hét alatt bejegyeztetjük a dubai vállalkozását.

Kérjen időpontot konzultációra az adóoptimalizálás és a külföldi cégalapítás szakértőjétől itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: