Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

A dubai cégalapítás lehetőségei

dubai-cegalapitas

A dubai cégalapítás kecsegtető lehetőség a vállalkozók számára, de számtalan buktatót rejt, ha nincs meg a külföldi vállalkozás indításához szükséges felkészültség és konkrét cél. Először azt kell eldöntenie, hogy mit szeretne csinálni, és hogyan. Íme a 2 lehetőség a dubai cégalapításra.>>>

Első lépés: Határozza meg a dubai cégalapítás célját

Az első és legfontosabb dolog a dubai cégalapítással kapcsolatban, hogy el kell döntenie, hogy mi a cél. Meg kell néznie és alaposan át kell gondolnia, hogy mi az a tevékenység, amit Ön szeretne végezni, és azzal milyen magasra szeretne eljutni.

Hogyha az Egyesült Arab Emirátusokban szeretné az üzleti tevékenységét folytatni, és ide szeretne költözni, itt akar életvitelszerűen élni, akkor más licenszre lesz szüksége, mintha online vállalkozást üzemeltetne Dubaiban, pl. Magyarországról. 

1. Belföldi cégalapítás Dubaiban (Mainland licenses)

A Mainland, azaz belföldi cégek tulajdonképpen arra valók, hogy a vállalkozás itt helyben szolgáltasson, illetve adja el a termékeit; a cég, a cégvezető és az alkalmazottak is itt legyenek.

Minden tevékenységnek teljesen más az ára, mások a feltételei és a rá vonatkozó szabályok. 

Ahhoz, hogy segíthessünk, minden esetben tudnunk kell, hogy mi az, amit az ügyfél pontosan csinálni szeretne. Csak így tudjuk megtalálni az ide vonatkozó jogszabályokat, és ennek alapján tanácsot adni, hogy hogyan induljanak el. 

2. Dubai cégalapítás szabadkereskedelmi zónában (Free Zone licenses)

Ha a tevékenységet az Emirátusokon kívül szeretné végezni (pl. digitális szolgáltatást nyújt, de életvitelszerűen továbbra is Magyarországon szeretne élni), akkor egy ún. szabadkereskedelmi zónába bejegyzett cégre lesz szüksége.

Ilyen tevékenység lehet jellemzően a szoftverfejlesztés, a digitális marketing, a fordítás, az online coaching vagy bármilyen más olyan munka, ami a digitális térben végezhető

A Free Zone típusú dubai cégalapítás egyik legnagyobb előnye, hogy a tevékenység az Emirátusokon kívül is, az egész világon végezhető. 

Érdekli ez az egyedülálló üzleti lehetőség?

Akkor kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: