Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

D33: Dubai Gazdasági Menetrend

dubai
 1. január 4-én Mohammed Bin Rashid sejk kihirdette a Dubai Economic Agenda D33-at, azaz a Dubai Gazdasági Menetrendet, melynek célja Dubai gazdasági bevételeinek megkétszerezése a következő évtizedben és a város pozíciójának megszilárdítása a világ három legnagyobb városa között. 

Mit tartalmaz a D33, és milyen további célokat tűzött ki a dubai kormány az előttünk álló 10 évre? Íme a részletek.>>>

D33 – Dubai 10 éves gazdasági menetrendje

A Dubai Gazdasági Menetrend (Dubai Economic Agenda – D33) kulcsfontosságú célja, hogy a következő évtizedben megkétszerezze Dubai gazdasági bevételeit, és megszilárdítsa a város pozícióját a világ három legnagyobb városa között.

A D33 összesen 100 átalakítási projektet tartalmaz. A következő évtized átalakítási projektjeinek első üteme a következőket tartalmazza:

 1. Dubai külkereskedelmének megkétszerezése, és 400 város hozzáadása Dubai külkereskedelmi térképéhez.
 2. Dubai zöld és fenntartható ipari tervének elindítása.
 3. A Dubai Future Economic Corridors (jövőbeli gazdasági folyosók) 2033 elindítása Afrikával, Latin-Amerikával és Délkelet-Ázsiával.
 4. Egy léptéknövelő program elindítása 30 vállalat számára, annak érdekében, hogy új gazdasági ágazatok globális vezetőivé válhassanak.
 5. 65 000 fiatal emirátusi integrációja a munkaerőpiacra.
 6. A Dubai Traders projekt elindítása a kereskedők új generációjának megerősítése érdekében a kulcsfontosságú ágazatokban.
 7. Egyedi kereskedelmi identitásként Dubai egyesített licencének bevezetése, minden Dubaiban bejegyzett vállalat számára.
 8. A Sandbox Dubai elindítása, amely lehetővé teszi az új technológiák tesztelését és kereskedelmi forgalomba hozatalát, és egyben azt is, hogy Dubai jelentős innovációs központtá váljon.
 9. Egy program elindítása a világ legjobb egyetemeinek bevonzására, hogy Dubai a felsőoktatás globális úttörő központjává váljon.
 10. A kis- és középvállalkozások bővítési programjának kidolgozása 400 nagy potenciállal rendelkező vállalattal karöltve: a kapacitásépítésük és a globális növekedésük támogatásával.

A D33 célkitűzései

A Dubai Economic Agenda D33 a következő célokat tűzte ki az előttünk álló évtizedre:

 • A külkereskedelmi bevételek növelése az áruk és a szolgáltatások terén, az elmúlt évtizedben elért 14,2 billió dirhamról 25,6 billió dirhamra. 
 • A közvetlen külföldi befektetések növelése az elmúlt évtizedben tapasztalt átlagosan évi 32 milliárd dirhamáról átlagosan évi 60 milliárd dirhamra. A fő cél, hogy ezen a területen Dubai 2033-ra elérje a 650 milliárd dirhamot.
 • A kormányzati kiadások növelése a következő évtizedben 512 milliárd dirhamról 700 milliárd dirhamra.
 • A magánszektor beruházásainak növelése az elmúlt évtizedben elért 790 milliárd dirhamról a következő évtizedben 1 billió dirhamra.
 • Az áruk és a szolgáltatások iránti belföldi kereslet értékének növelése az elmúlt évtizedben tapasztalt 2,2 billió dirhamról 3 billió dirhamra.
 • A digitális átalakítási projektekből származó éves 100 milliárd dirham összegű hozzájárulás Dubai gazdaságához.

Dubai a lehetőségek városa. Ha szeretne itt céget alapítani, kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: