Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Burj Binghatti Jacob & Co Residences

dubai-luxus

A dubai luxusingatlanok új szintje

Hamarosan elkészül a Burj Binghatti Jacob & Co Residences, a dubai luxus új szintje. A káprázatos felhőkarcolónak éppen ezért új név is dukál: hipertower. A rendkívüli torony építtetője reméli, hogy megdönti a világ legmagasabb lakóépületének rekordját, és ezzel az ultra luxus életmód új korszakát nyitja meg. Ismerje meg Dubai hamarosan elkészülő, legújabb ékkövét.>>>

Pazar, több hálószobás lakások a dubai luxusingatlanok sorában

A dubai luxus még fokozható? Igen, de még mennyire! A Burj Binghatti Jacob & Co Residences épülete hamarosan drámai magaslatokban áll majd a Business Bay Dubai első számú üzleti területének központjában.

A tervek szerint ez a pompás építmény közel 100 emeletes lesz, és lélegzetelállítóan pazar, elsősorban két- és háromszobás lakásokból fog állni.

A luxus lakóház negyedórányi távolságra épül a Burj Al Arabtól, illetve a Dubai Nemzetközi Repülőtértől, 20 percre a Dubai Marina-tól és mindössze 8 percnyi távolságra a belvárostól, azaz a világ legmagasabb épületének számító, 828 méteres Burj Khalifától és a Dubai Malltól.

Az egyedülálló dizájn a neves óra- és ékszergyártó cég, a Jacob and Co, valamint a szintén ismert, dubai székhelyű ingatlanfejlesztő vállalat, a Binghatti közös fejlesztése.

Különlegességek a teljesség igénye nélkül

A káprázatos felhőkarcoló lakói több emeleten elhelyezett, feszített víztükrű medencékből csodálhatják a ragyogóan kék dubai eget. Mindezek mellett helyet kap egy luxus wellnessrészleg és egy tágas edzőterem is, külön tollaslabda-, illetve asztalitenisz-pályával, valamint jógarészleggel. Lesz itt elit privát klub, hatalmas társalgó és egy rendezvényterem is. Az utóbbi kifejezetten a Jacob & Co számára elkülönítve.

A legújabb dubai luxus felhőkarcoló minden részletében a két széles körben ismert vállalat tervezési etikáját és stílusát tükrözi, akik eddig nem látott magaslatokba lépve dolgoznak együtt az anyagok, a részletek megtervezésén és a kivitelezés lépésein. 

A tervezőcsapat a Jacob and Co óráiban található, bonyolult óraszerkezeti mechanizmusokból merített ihletet, amelyeket be is építenek a torony fő szerkezeti elemeibe.

A Jacob & Co tökéletesen csiszolt köveinek kialakítása által ihletett, különlegesen finom díszítés szinte megkoronázza a torony tetejét.

Muhammad Binghatti szerint ez az épület lehet a luxus új csúcspontja és egyben Dubai egyik új védjegye, ami még nagyobb pompát kölcsönözhet a ragyogó város látképének. 

Fotó: propsearch.ae

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: