Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Az adóoptimalizálás lehetőségei: startup vállalkozás indítása Dubaiban

  • Home
  • Cégalapítás
  • Az adóoptimalizálás lehetőségei: startup vállalkozás indítása Dubaiban
Cégalapítás

Miért Dubai a legjobb hely egy startup vállalkozás elindításához?

Egy startup vállalkozás indításán dolgozik, amit szeretne minél előbb sikerre vinni? Akkor bizonyára érdeklik az adóoptimalizálás lehetőségei is. Dubai a világ egyik legnépszerűbb és legtöbb lehetőséget kínáló üzleti központja a külföldi vállalkozók számára. Miért?

Az adóoptimalizálás lehetőségei a vállalkozások számára

Az adóoptimalizálás lehetőségei és a folyamatosan fejlődő környezet mellett a remek szórakozási lehetőségek, a nívós oktatási intézmények és a könnyű vállalkozásindítás is szinte mágnesként vonzza a vállalkozókat Dubaiba.

A kelet és nyugat találkozási pontjánál fekvő városállam kiváló nemzetközi üzleti környezetet és alacsony üzleti költségeket kínál a külföldi induló és a már működő vállalkozások számára egyaránt. Ráadásul a Stratégiai Ügyek Tanácsa és a Dubai Iparkamara már tárgyal a dubai üzleti tevékenységek költségeinek csökkentéséről.

Az Iparkamara nem titkolt célja, hogy felkarolja a technológia- és kutatásalapú szektorok szakembereit és elérje, hogy idővel Dubai legyen a világ startup fővárosa.

Szeretné meghódítani a világpiacot? Elég hozzá egy jó ötlet, szaktudás és cégbejegyzés Dubaiban.

A vállalati adó: 0%, a személyi jövedelemadó: 5%, az áfa visszaigényelhető

Dubaiban Önnek lehetősége van arra, hogy legálisan visszaforgassa a teljes üzleti nyereséget a vállalkozásába, azaz ne fizessen társasági adót és egyéb járulékokat. Az áfát minden vállalkozásnak be kell fizetnie, de ez utólag visszaigényelhető.

Függetlenül attól, hogy egy startup vállalkozást indít, vagy a már jól bejáratott cégét szeretné Dubaiba áthelyezni, az adóoptimalizálás lehetőségei számos előnyt kínálnak Önnek. 

Nyílt kereskedelmi rendszer

Dubai tagja a Kereskedelmi Világszervezetnek, ami biztosítékot jelent a nemzetközi piacokra való belépéshez és a stabil kereskedelmi kapcsolatok kialakításához.

Saját tulajdon
Külföldi befektetők 100%-os tulajdonlása

Dubai a világ egyik legjobb városa az induló vállalkozások számára. Kereskedelmileg jelentős desztináció, ami közvetlen külföldi befektetéseket, innovatív fejlődést, és az adóoptimalizálás lehetőségei miatt pénzügyi és technológiai fellendülést jelenthet az Ön vállalkozása számára.

Ráadásul nemrég született meg egy új dubai alapelv a külföldi befektetők 100%-os tulajdonlásáról, mely lehetővé teszi, hogy Ön minden eddiginél könnyebben alapítson vállalatot, alacsonyabb költségekkel, és 100%-os tulajdonrésze legyen a kkv-ben.

Miért válassza Dubait más adóparadicsomokkal szemben?

Más Emírségekkel szemben, Dubai GDP-jének jelentős része nem az olajból származik. A városállam kifejezetten vállalkozóbarát, dinamikusan fejlődő üzleti környezetet kínál a nemzetközi cégek és vállalkozók számára.

Érdeklik az adóoptimalizálás lehetőségei? Válassza az Egyesült Arab Emírségeket, ahol mindent megkap ahhoz, hogy kilépjen a nemzetközi üzleti porondra, és megtöbbszörözze cége nyereségét.

Kérje ingyenes tanácsadásunkat!

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: