Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Adóoptimalizálás – Dubai számos kedvezményt kínál

adooptimalizalas

Érdemes kihasználni, amíg lehet

Dubai az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb városa. Jól ismert adóbarát rendszeréről és alacsony adókulcsairól, ami az adóoptimalizálás és a profitmaximalizálás miatt a vállalkozások kedvelt célpontjává teszi. A várost régóta adóparadicsomnak tekintik, mert számos lehetőséget kínál az adófizetési kötelezettségeket csökkenteni kívánó vállalatok számára.>>>

Dubai adóoptimalizálás egyszerűen

Dubai adóbarát rendszere az egyik fő oka annak, hogy a vállalatok, adóoptimalizálás céljából, a városba települnek. Az Egyesült Arab Emírségekben ugyanis jelenleg nincs társasági adó és személyi jövedelemadó, ehelyett számos szabadkereskedelmi övezet, például a Dubai Nemzetközi Pénzügyi Központ (DIFC) még több adókedvezményt és előnyt kínál. Ráadásul az Egyesült Arab Emírségekben a régió más országaihoz képest alacsony, 5%-os az ÁFA.

A forgalmi adó is 5%, de ez kizárólag a belföldi forgalom után fizetendő, így tehát csak a szárazföldi cégekre vonatkozik. 

 Adókedvezmények és alacsony adókulcsok

Dubai számos adóoptimalizálási lehetőséget kínál a vállalkozások számára. Például bizonyos szabadkereskedelmi övezetekben működő vállalatok jogosultak adószabadságra, ahol meghatározott ideig adómentesen működhetnek.

Az adómentességek némelyike akár 50 évig is eltarthat, ami jelentős adómegtakarítást jelent a vállalatok számára.

Ezen túlmenően a vállalatok csökkentett vámok és egyéb adómentességek előnyeit is élvezhetik, ami tovább csökkenti adófizetési kötelezettségüket.

Miért válassza Dubait más adóparadicsomok helyett?

Dubai adóbarát rendszere nem az egyetlen ok, amiért egy magyar vállalatnak érdemes áttelepülnie ide vagy bejegyeztetnie a cégét itt.

Dubai ugyanis a nemzetközi kereskedelem csomópontja, így kényelmes helyszín az új piacokra belépni kívánó vállalatok számára. A város politikai és gazdasági környezete is stabil, így biztonságos és megbízható lehetőségeket kínál a külföldi befektetőknek. 

Emellett Dubai magas életszínvonalat, adómentes környezetet és számos adóoptimalizálási lehetőséget biztosít, ami első számú célponttá teszi a vállalatok és a magánszemélyek számára egyaránt.

Szeretné optimalizálni adóterheit, és vállalkozását áthelyezni egy folyamatosan fejlődő adóparadicsomba? Akkor kérjen ingyenes konzultációt a külföldi cégalapítás szakértőjétől.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: