Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

Adómentes üzleti környezetbe vinné vállalkozását?

adomentes

Íme a megoldás

Az Egyesült Arab Emírségeket általában adómentes országként ismerik, mivel itt nincs személyi jövedelemadó és bizonyos esetekben társasági adó. Ez az adórendszer számos külföldi vállalkozást és magánszemélyt vonz az Egyesült Arab Emírségekbe, különösen Dubaiba, hogy itt fektessenek be, illetve, hogy itt éljenek. Fontos azonban megérteni, hogy az Egyesült Arab Emírségek sem teljesen adómentes, és vannak bizonyos adók, illetve díjak, amelyeket a vállalkozásoknak és a magánszemélyeknek is fizetniük kell.>>>

Mit jelent az, hogy az Emírségek adómentes ország?

Az Egyesült Arab Emírségek adómentes ország abból a szempontból, hogy itt tényleg nincs személyi jövedelemadó, ugyanakkor a magánszemélyeknek más adókat és díjakat (pl. hozzáadottérték-adót, vagyis HÉA-t, idegenforgalmi díjakat és ingatlanadót) is fizetniük kell.

A vállalkozások számára az importvámok, az olaj és a földgáz után fizetendő adók jelenthetnek plusz terhet. Az üzleti engedélyek és a vízumok, valamint a kereskedelmi ingatlanok esetében pedig az ingatlanhasználati díjak is fizetendők.

Miért legális átvinni az üzleti tevékenységet Dubaiba?

Teljes mértékben legális, ha egy magyar vállalkozás kihasználja az Egyesült Arab Emírségek adómentességének lehetőségeit. A külföldi cégek ugyanis letelepedhetnek és működhetnek is az Egyesült Arab Emírségekben, feltéve, hogy betartják az ország törvényeit és szabályait.

Az Egyesült Arab Emírségek barátságosan viszonyul a külföldi befektetésekhez, és olyan szabadkereskedelmi övezeteket hozott létre, mint például a Dubai Nemzetközi Pénzügyi Központ (DIFC), amelyek adókedvezményeket és egyéb kedvezményeket kínálnak a külföldi vállalkozások odavonzása érdekében.

Fontos azonban, hogy egy külföldi vállalat vezetőjeként Ön is tisztában legyen az Egyesült Arab Emírségekben folytatott üzleti tevékenység adózási vonatkozásaival, és szakmai tanácsot kérjen annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljen az összes vonatkozó törvénynek és szabályozásnak.

Az Egyesült Arab Emírségek sem teljesen adómentes. A külföldi vállalatok, beleértve a magyar vállalatokat is, jogszerűen élhetnek az Egyesült Arab Emírségek adóbarát rendszerének előnyeivel, de tisztában kell lenniük az esetlegesen rájuk vonatkozó adókkal és illetékekkel, emellett biztosítaniuk kell, hogy megfeleljenek minden vonatkozó törvénynek és előírásnak.

A Beacon épp ebben segít. Mutatja az utat és nem engedi el az ügyfelek kezét. Szeretne adóoptimalizált vállalkozást indítani, bejegyeztetni az új dubai cégét és számlát nyitni többféle devizanemben, mindössze 6-8 hét alatt?

Akkor kérjen ingyenes konzultációt itt.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d