Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

A legjobb dubai ingatlanok a 45 évnél idősebb korosztály számára

dubai-ingatlanok

A 45 évnél idősebb emberek többnyire a nyugodt életmódot keresik, ezért népszerűek a körükben az önfenntartó külvárosi közösségekben található ingatlanok. Általában kiemelt szempont náluk, hogy a közelben „nyugodtabb” szabadidős lehetőségek is legyenek (pl. magánmedencék, strandok, golfklubok). 

Íme egy változatos dubai ingatlan csokor a 45 év felettieknek.>>>

Megfizethető dubai ingatlanok az idősebb korosztály számára

Damac Hills

Damac Hills a Dubailand fejlesztés egyik része. A területen kellemes apartmanok, sorházak és villák váltakoznak, melyek csendes életmódot ígérnek, a városközponttól viszonylag távol.

Ez a terület ideális az idősebb korosztály számára. A Damac Hillsben egy 3 hálószobás villa éves bérleti díja 156 ezer AED. Egy 4 szobás villa pedig 338 ezer AED-ért bérelhető ki.

Mudon

Egy másik népszerű, mégis megfizethető külvárosi terület Dubaiban. Az itt található ingatlanok az Al Qudra Road és az Emirates Road (E611) kereszteződésénél találhatóak.

Az itt élők szorosan összefüggő, zárt közösséget alkotnak. Főként megfizethető villák és sorházak találhatók itt. A terület nyugodt életmódot kínál a lakóknak.

Mudonban egy 3 hálószobás villát átlagosan 151 ezer AED-ért lehet bérelni, egy 4 hálós bérelhető villáért pedig 190 ezer AED-t kérnek évente. 

A Damac Hills és a Mudon mellett az idősebb korosztály számára kedvező árfekvésű területek találhatóak még a Reem és a Town Square környékén. Mindkét  csendes, emellett család- és állatbarát terület a külvárosban található,

Luxusingatlanok a 45 éven felülieknek

Emirates Hills

Az Emirates Hills, az Emaar Properties előkelő, zárt közösségeként tökéletesen megfelelhet Önnek, amennyiben magas színvonalú életet szeretne élni Dubaiban.

A terület a Montgomerie Golf Club körül helyezkedik el, látványos kilátást nyújtva a pályára. Itt egy villa éves bérleti díja 340 ezer AED.

Palm Jumeirah

A luxusvillák és az apartmanok keverékét kínáló Palm Jumeirah ideális a pazar vízparti életmódot keresők számára. Ez a mesterséges sziget privát strandokat, számos vásárlási, illetve étkezési lehetőséget kínál, és hozzáférést biztosít az Atlantis the Palm szórakoztató tevékenységeihez. 

A Palm Jumeirah-ban átlagosan 675 ezer AED-ért lehet bérelni egy 3 hálószobás villát, a 4 hálós villákért pedig évente 987 ezer AED-t kell fizetni. 

A fent említett luxusövezeten kívül a 45 év felettiek felfedezhetik még az Al Barariban kiadó villákat is, ha pedig kifejezetten tágas bérelhető otthont keresnek, a 3-6 hálószobás Jumeirah Golf Estate-et semmiképp se hagyják ki. 

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: