Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

A legjobb dubai albérletek 18–24 évesek számára

dubai-alberletek

A Dubai Statisztikai Központ legfrissebb közlése szerint jelenleg körülbelül 3,5 millió ember él Dubaiban. A lakosság más-más preferenciákkal rendelkező korosztályokból tevődik össze. Ezért vannak olyan városrészek, amelyek elsősorban a fiatalabbakat vonzzák, más területek pedig inkább az idősebbek körében népszerűek. Íme a legjobb dubai albérletek a 18 és 24 év közöttiek számára.>>>

Az ár-érték arányban legkedvezőbb dubai albérletek

A fiatalok körében népszerű dubai albérletek rendszerint megfizetetőek, emellett közel vannak a szabadidő- és szórakoztató-központokhoz is. Ezen paraméterek alapján a legjobb lakóövezetek Dubaiban a 18 és 24 év közötti korosztály számára:

Jumeirah Village Circle (JVC)

A Jumeirah Village Circle (JVC) már több alkalommal lett a legnépszerűbb terület a bérelt lakások piacán, mert megfizethető bérleti díjakat, viszonylag nagy ingatlanokat és kiváló ár-érték arányt kínál a dubai albérletet kereső fiataloknak. A terület ráadásul állatbarát, ami sok lakó számára nagy előnyt jelent.

Egy átlagos stúdiólakás bérleti díja 36 ezer AED, egy egy hálószobás lakásért pedig átlagosan 51 ezer AED-t kell fizetni évente. 

Jumeirah Lake Towers (JLT)

A JLT az egyik legnépszerűbb állatbarát közösség Dubaiban, ráadásul közel van a pezsgő Dubai Marina városrészhez is. Kifejezetten élénk környék, kellemes partokkal, kerékpárutakkal, éttermekkel és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal. 

Egy stúdiólakás a környéken 46 ezer AED, az egy hálószobás albérlet pedig 66 ezer AED-be kerül évente. 

A fiatalok számára olyan külvárosi területek is szóba jöhetnek, mint a Dubai Sport City vagy az International City, ahol megfizethető albérleteket találhatnak maguknak. Ezeken a területeken azonban nem jár metró, így elsősorban inkább azok számára alkalmasak, akik autóval járnak. Az egyetemistáknak pedig az Academic City városrész is ideális lehet.

Dubai luxus bérlakások fiataloknak

A dubai albérletek között nézelődve a magasabb költségvetéssel rendelkezők a Sheikh Zayed Roadon és a Dubai Marina városrészben található szálláshelyek között találhatnak számukra kedvezőt. 

Sheikh Zayed Road

A Sheikh Zayed Roadon található ingatlanok könnyen megközelíthetőek, és kényelmes életmódot kínálnak (nem csak) a fiatalok számára, hiszen számos szolgáltatás és több metróállomás is elérhető a közelben.

Egy stúdiólakás bérleti díja évente átlagosan 47 ezer AED, az egy hálószobás albérletek ára pedig 74 ezer AED.

Dubai Marina

A Dubai Marina talán a legjobb lakóhely, ha valaki tényleg valami igazán különlegeset keres Dubaiban. A környék izgalmas életstílust kínál, élénk éjszakai élettel és rengeteg étkezési lehetőséggel, illetve a város legmagasabb felhőkarcolóival.

A Dubai Marinában kiadó stúdiólakások 57 ezer AED-ért, az egyszobás lakások pedig átlagosan 91 ezer AED-ért bérelhetőek évente.

A 18–24 éves korosztály számára luxus színvonalú albérletek elérhetőek a Jumeirah Beach Residence és a City Walk városrészekben is.

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d