Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

A legjobb bérelhető ingatlanok Dubaiban a közepes jövedelműek számára

dubai

Az Emirátusban rengeteg bérlési lehetőség kínálkozik egyedülállók, párok és családok számára

Dubai kiváló célpont azok számára, akik külföldön szeretnének dolgozni. Rengeteg munkalehetőség, virágzó gazdaság és magas fizetések várják az ideérkező, magasan képzett munkaerőt. A város lakossága 2022-ben meghaladta a 3,5 milliót. A nagyarányú bővítésekkel a kormány nem titkolt célja, hogy 2040-re 5,8 millióra növelje a lakosságot.>>>

Ezt tudnia kell a dubai bérelhető lakáspiacról 

A szakértők azt javasolják, hogy egy dubai ingatlan bérlésére ne költsön többet az éves fizetése 30%-ánál. Ha tehát Ön havi 15 000 és 25 000 dirham közötti jövedelemmel rendelkezik, olyan ingatlant keressen, ami évente 60 000 és 100 000 dirham közötti bérleti díjért elérhető.

A családoknak és az egyedülállóknak, illetve a pároknak eltérő igényeik lehetnek, ezért nem mindegy, hogy hova költöznek Dubaiban.

Családok számára ajánlott dubai ingatlanok

Dubaiban a családok számára több olyan közösség áll rendelkezésre, ahol fás utcák, játszóterek, teniszpályák és rekreációs létesítmények találhatók. 

A nagyobb családok számára a Town Square jó választás lehet, ahol tágas, két hálószobás lakásokat kínálnak évente kb. 65 000 dirhamért. Ugyanitt a három hálószobás lakások ára 100 000 dirhamtól indul. 

Egy kicsit távolabb még kedvezőbb áron találhat rá álmai albérletére a városban. Az Emaar South közösségben például évente 85 000 dirhamért bérelhet három hálószobás házakat. 

A Damac Hills 2 környékén családosként évente kb. 60 000 dirhamért bérelhet három hálószobás házakat, a Sports Cityben pedig ugyanezt maximum 80 000 dirhamért kaphatja meg.

Egyedülállók vagy párok számára ajánlott dubai ingatlanok

Ha egyedül vagy párjával érkezik a városba, akkor Önnek a stúdió vagy egy hálószobás bérelhető lakások piacán érdemes keresgélnie. 

A Dubai Marina, Bar Dubai, Jumeirah Village Circle, Al Nahda, Dubai Silicon Oasis és Business Bay népszerű lakóhelyek ebben a jövedelmi kategóriában. A Business Bay különösen jó választás lehet a közepes jövedelműek számára a versenyképes bérleti díjak miatt. A területen a bérleti díjak általában évente 59 000 dirham körül mozognak egy hálószobás lakás esetében. 

A Dubai Marina továbbra is az emírség egyik legnépszerűbb lakóhelye. Ha nem túl sok személyes holmival érkezik Dubaiba, akkor teljesen berendezett, egy hálószobás lakások és stúdió apartmanok közül válogathat, amelyekhez minden szükséges szolgáltatás elérhető, mint például a közös edzőterem, közös medence, parkoló és portaszolgálat. Évente 80 000 dirhamért néhány tulajdonos akár 12 csekket is elfogad. 

A JLT (Jumeirah Lakes Towers) szintén az egyik legkedveltebb környék az egyedülállók és a párok számára a városban, mert számos kávézó, edzőterem, hotel és fürdő található itt. Kevésbé központi hely, mint a Dubai Marina, de ezért cserébe olcsóbb is. A JLT-ben a bérleti díjak általában évente 50 000 dirhamtól indulnak egy stúdió apartman esetében. 

A Dubai Hills is remek lehetőség, ha stúdiót vagy egy hálószobás lakást keres. Itt az az egy hálószobás lakások ára évente kb. 80 000 dirhamtól indul.

Dubaiba költözne, munkát vállalna vagy céget alapítana itt? Van miről beszélni. Kérjen 15 perces, ingyenes konzultációt!

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: