Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

A dubai offshore cégalapítás 4 előnye

dubai-cegalapitas

Az Egyesült Arab Emírségek, és azon belül Dubai, népszerű célpont az offshore cégalapításra. Az offshore társaságok, más néven nemzetközi üzleti társaságok (IBC) olyan jogi személyek, amelyeket azon az országon kívül alapítottak, ahol a vállalat az üzleti tevékenységét végzi. Az Egyesült Arab Emírségek számos előnyt kínál az offshore cégalapítás iránt nyitott vállalkozások és nagyvállalatok számára, többek között adókedvezményeket, a cégalapítás egyszerűségét és szigorú titoktartást biztosító törvényeket.>>>

A dubai offshore cégalapítás adózási előnyei

A dubai offshore cégalapítás egyik fő előnye, hogy az érintett vállalkozás számára adókedvezményeket biztosít.

Az Egyesült Arab Emírségek kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezményt kötött Magyarországgal, ami azt jelenti, hogy a vállalatok elkerülhetik, hogy mindkét országban adót fizessenek ugyanazon jövedelmek után. Emellett az Egyesült Arab Emírségek 0% adót alkalmaz az offshore cégekkel szemben, tehát az offshore vállalkozásoknak nem kell adót fizetniük a bevételük után.

Ez jelentős megtakarítást jelenthet azon vállalatok számára, amelyek az Egyesült Arab Emírségekre és Dubaira kívánják kiterjeszteni a tevékenységüket.

Egyszerű cégalapítás

A dubai offshore cégalapítás másik előnye az egyszerűsége. Az Egyesült Arab Emírségekben ugyanis az offshore vállalkozások alapításának folyamata egyszerű, minimális követelményekkel és gyors átfutási idővel.

Emellett az ország szabad zónái 100%-os külföldi tulajdonjogot és adómentes működést biztosítanak az ilyen zónákat választó vállalatok számára, ami megkönnyíti az offshore cégek létrehozását az Egyesült Arab Emírségekben.

Szigorú titoktartást biztosító törvények

Az Egyesült Arab Emírségek szigorú törvényekkel védi az offshore cégek üzleti titkait. Az Emirátusok társasági törvénye garantálja, hogy az offshore társaságok részvényeseinek és igazgatóinak neve bizalmas marad, és az üzleti információk sem nyilvánosak, ami magas szintű adatvédelmet biztosít az érintett vállalatoknak.

Az üzleti terjeszkedés határtalan lehetőségei

Egy offshore cég megnyitása Dubaiban azt is lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kihasználják az Egyesült Arab Emírségek virágzó gazdaságát és kedvező üzleti környezetét.

Az ország a nemzetközi üzleti élet egyik központja, és számos lehetőséget kínál a nagyobb profitra és szélesebb körű üzleti lehetőségekre nyitott vállalkozások számára.

Céget alapítana Dubaiban? Kérjen időpontot ingyenes konzultációra a dubai cégalapítás szakértőjétől.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d