Adóoptimalizálás és külföldi cégalapítás szakértőktől, Önnek
BeaconBeaconBeacon
(Hétfő - Péntek)
sales@beaconuae.com
Dubai, UAE
BeaconBeaconBeacon

A dubai cégalapítás ritkán hangoztatott előnyei

dubai-cegalapitas

A Dubaiban működő vállalkozások az Egyesült Arab Emírségek éves GDP-jének több mint 47%-át adják. A számok nem meglepőek, tekintve, hogy az ország kormánya a kisvállalkozások elősegítésére és a külföldi befektetések ösztönzésére helyezi a hangsúlyt, olyan előnyöket kínálva ezzel, mint a gazdasági stabilitás, a magas életminőség, a képzett munkaerő, valamint a külföldi tehetségek behozatalára való hajlandóság. A dubai cégalapítás tehát jövedelmező lehet Önnek, amennyiben külföldi vállalkozás indítását tervezi.

Milyen előnyöket kínál még? Tudja meg itt.>>>

A dubai cégalapítás számos előnnyel jár

A dubai cégalapítás nemcsak anyagilag, hanem szakmailag is rendkívül kifizetődő lehet, mert hozzáférést jelent a kifinomult üzleti ökoszisztémához. A város ugyanis rendszeresen ad otthont nagy horderejű konferenciáknak és nemzetközi kiállításoknak is. 

A kormány a fejlesztési projekteket is felgyorsította, biztosítva ezzel, hogy a közlekedési hálózatok és az alapvető közművek a legkorszerűbb állapotban legyenek.

Az üzleti folyamatokat a hatóságok racionalizálják és digitalizálják, ami nagyobb üzleti hatékonyságot eredményez. 

Határtalan szabadság és pénzügyi ösztönzők

Korábban a Dubaiban és az Egyesült Arab Emirátusokban működő szárazföldi vállalkozások alapításához helyi partnerre is szükség volt. Ez azonban már nem így van. Egyes iparágakban a helyi partner megléte már nem előfeltétele a Dubaiban működő szárazföldi vállalati tevékenységnek. A külföldi befektetők tehát teljes körűen birtokolhatnak egy céget olyan szektorokban, mint a gyártás, az e-kereskedelem, a szállítás, a logisztika, a raktározás, az IT, a kommunikáció, a vendéglátás, az építőipar, a szórakoztatás, az oktatási tevékenységek, az egészségügy, valamint az adminisztratív és támogató szolgáltatások.

Az egyéb pénzügyi ösztönzők közé tartozik a profit 100%-os megtarthatósága, a deviza-ellenőrzés hiánya és az alacsony infláció.

Támogató kezdeményezések a fiatal vállalkozók számára

Az Egyesült Arab Emírségekben országszerte számos mentorálási lehetőség, készségfejlesztő workshop és hálózatépítő rendezvény áll rendelkezésre, amelyekre elsősorban a fiatal startupalapítókat várják.

Dubai emellett infrastrukturális támogatást, pénzügyi útmutatást és mentorokat is biztosít a különböző technológiai, illetve médiavállalkozóknak és egyéb startupoknak is. 

A kormány számos programot indított a startup kultúra ösztönzésére. A Khalifa Fund (Khalifa Vállalkozásfejlesztési Alap) például több mint 2 milliárd dirhammal támogatja a dubai kisvállalkozásokat. A Dubai Startup Hub pedig a köz- és a magánszektor közötti kapcsolatok fejlesztését segíti, hogy egyesíthessék erőforrásaikat és innovatív vállalkozói szellemet alakíthassanak ki a városban.

Saját vállalkozás indításán gondolkodik? Kérjen ingyenes konzultációt a dubai vállalkozásindítás szakértőjétől.>>>

Leave a Reply

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

NE MARADJON LE LEGJOBB AJÁNLATAINKRÓL! Értesüljön időben a legfrissebb akciókról és aktualitásokról a dubaji cégalapítással kapcsolatban!
Köszönöm, nem
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
%d bloggers like this: